Okul Müdürümüz Murat YİĞİTTEKİN'in Okulumuza Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Murat YİĞİTTEKİN'in Okulumuza Veda Mesajı

08.09.2023 120

2 Ekim 2019 tarihinde başladığım Bozhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevimden 08 Eylül 2023 tarihi itibariyle üzülerek ayrılıyorum.

 

Kurumumuzda geçirdiğim dört yıl boyunca acı tatlı bir çok hatıra biriktirdik. Pandemiyi de birlikte yaşadık, her birimizde çok acı hatıralar bırakan 06 Şubat depremlerini de. 

 

Bu okula başladığımda bazı hedefler belirlemiş, okulumuzun Göksun ilçemizin en başarılı liselerinden biri olmasını hayal etmiştim. Bu konuda çok mesafe kat ettik.

 

Bozhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesinin sevgili mezunları ve öğrencileri,

Her biriniz benim için çok kıymetli ve çok özelsiniz. Her birinizin hayatta başarılı bireyler olmasını çok arzuluyorum. Rabbim güzel günler yaşamayı nasip etsin. Bir ağabeyiniz olarak ömrünüzün her döneminde bana ulaşabilirsiniz.

 

Okulumuzun sevgili velileri,

Her biri çok ahlaklı öğrencilerimizi yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkürü borç bilirim. Sizlerden ricam okulumuza sahip çıkmaya devam etmenizdir. Unutmayın Bozhüyük'ün bu okula ihtiyacı var.

 

Okulumuzun kıymetli öğretmenleri,

Gelecek nesil bizlerin ellerinde şekillenecek. Her biri çok kıymetli olan öğrencilerimiz sizlere emanet. Beraber çalıştığımız güzel zamanlar için teşekkürlerimi sunarım.

 

Görüşebildiğim, görüşemediğim herkes,

 

Benim hakkım helaldir, sizler de haklarınızı helal ediniz. Görüşmek üzere.