E-Twinning Projemiz İçin Okul Panosu Hazırladık

İngilizce öğretmenimiz Esra Kayatekin'in başlattığı 9 Türk 1 Bulgar ortaklı aktif e-Twinning projesinin yaygınlaştırılması için öğrencilerimiz tarafından dikkat çekici bir okul panosu hazırlandı. Teşekkür ediyoruz.

01.04.2021 1817

Proje Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuz İngilizce öğretmenimiz Esra Kayatekin öncülüğünde Plant Your Future adlı bir eTwinning projesi başlattık. Dünyada yeşil alanların azalması ve havanın kirlenmesi ve temel ihtiyaçlarımızın azalması bizleri böyle bir farkındalık projesi oluşturmaya itti.  Bu projemiz aracılığıyla doğanın korunması konusunda farkındalık çalışmaları yapılmaktadır.  Öğrencilerimiz ile beraber ağaç dikip daha temiz bir hava solunmasına katkıda bulunmaya çalışacağız. Öğrencilerimiz projemiz sonucunda dil kullanımı arttırmış ve sonuç olarak da geliştirmiş olacaklar. Ayrıca proje boyunca yapılacak etkinlikler ile öğrencilerimiz Web2.0 araçlarını kullanarak teknoloji konusunda da  gelişim kaydedecekler.

Bu hedefler doğrultusunda proje kurucusu  Ayşe Karabil öncülüğünde 9′ u Türkiye'den  1′ i Bulgaristan'dan 10 ortak bir araya gelerek bu eTwinning projesini oluşturdular. Proje boyunca tüm ortakların öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde doğanın korunmasına yönelik ağaç dikmek ve web2.0 araçlarıyla ürünler ortaya çıkarmak gibi çeşitli etkinlikler yapacaklar. Projenin ortak dili İngilizce olduğu için proje sonucunda öğrenciler hem dillerini geliştirmiş hem de teknoloji kullanımı konusunda ilerlemiş olacaklardır. 

  • Projemiz hakkında bilgi vermek, projeyi okulumuzda tanıtmak için okul panosuna yaptığımız posterleri, logo fikirlerimizi ve resimler koyduk. 
  • Yapılan oylama ile proje logomuzu belirledik.