Bozhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: VİZYONUMUZ İstiyoruz ki… Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşadığı hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bilginini gücünü kavramış, bilgiyi kullanabilen, sorumluluk sahibi, çağdaş demokratik, gelişmelere ve yeniliklere açık öğrenciler yetiştirir ve kolaylıkla üniversiteye girebilecek seviyeye getiririz.

Misyon: MİSYONUMUZ Bozhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen, ürettiği artı değerlerle ülkesine sosyal ve ekonomik olarak katkıda bulunan, değişen Dünya şartlarında değişimi özümseyip, bu değişime ayak uydurabilen, çalışkan, karakter sahibi, milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk ilke ve inkılâplarını kendisine rehber edinmiş bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08;15 / 12;15 ÖĞLE 13;00/15;20
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca (Anadolu Lisesi Programı) İngilizce (Anadolu Meslek Programı)
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futbol, Futsal ve Masa Tenisi sporlarında çalışmalar yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ projelerine başvuru yapılmaktadır.

Telefon - 03447382016

Belgegeçer - (344) 738 2016

WEB - https://bozhuyukcpl.meb.k12.tr

Adres - Bozhüyük Mahallesi Kayseri yolu üzeri 15 Km Göksun/Kahramanmaraş

Kütüphane Kitap Sayısı :1979
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ BOZHÜYÜK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BİNBOĞA DAĞLARININ ETEKLERİNDE KURULAN BOZHÜYÜK MAHALLESİ (KASABASI) DA BULUNMAKTADIR.

Adres - Bozhüyük Mahallesi Kayseri yolu üzeri 15 Km Göksun/Kahramanmaraş

Ulaşım OKULUMUZ BOZHÜYÜK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ KAYSERİ YOLU ÜZERİ 15. KM OLUP SÜREKLİ DOLMUŞ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ BOZHÜYÜK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ KAYSERİ YOLU ÜZERİNDE OLUP İLİMİZ KAHRAMANMARAŞ´A 105 KM ve İLÇEMİZ GÖKSUN´A 15 KM UZAKLIKTADIR.